Home Over ons Activiteiten Kairoscursus Agenda Diensten Links Contact

Wie leidt de KidsKerk?

Een team van mensen uit gemeente De Regenboog. Bij toerbeurt leidt iemand op zondag een groep. Een aantal teamleden doet de jongste groep, een aantal de oudste groep. Daarnaast heeft ieder teamlid eigen taken. We vergaderen ongeveer eens in de zes weken.

Goed om te weten...


Wat wij belangrijk vinden:


Collecte

We hebben twee spaarbusjes. Eén is voor de KidsKerk: het geld besteden we aan activiteiten en aanschaf van materiaal. Het andere busje is voor zendingsprojecten. Op dit moment is dat de zendelinge Annet zodat zij vluchtelingskinderen kan helpen.

Voor wie is de KidsKerk?

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud?  Dan ben je van harte welkom bij de KidsKerk (zondagsschool) van Baptisten Gemeente Emmeloord “De Regenboog”!

De groep heeft een leidinggevende en die loopt mee de kerkzaal uit. Na de dienst kunnen je ouders of verzorgers je weer ophalen.

De kinderen van de oudste groep blijven tijdens een bijzondere dienst (gemiddeld tien keer per jaar) in de dienst. Elke zondag staat een thema of verhaal uit de Bijbel centraal. We gebruiken hiervoor het materiaal van stichting ‘Vertel Het Maar’. We praten met elkaar, bidden, zingen, luisteren naar een bijbelverhaal en gaan lekker knutselen of een leuk spel doen.

KIDSKERK

Heb je vragen of wil je komen kijken?

Spreek de leiding gerust aan.

Mailen kan ook naar elizadikken@hotmail.com

of bellen met 0527-244180 (Eliza Dikken).

Tot ziens bij de KidsKerk!

© 2018 - Baptisten Gemeente Emmeloord “De Regenboog”